vår erfaring – din trygghet

Landbasert virksomhet

For industri markedet har Solid Vedlikehold i mange år vært en trofast samarbeidspartner. Vi er opptatt av å skape tillit og være en til å stole på, samt levere kvalitet på det vi utfører.

 • Yara

  Yara
 • Katterat

  Katterat
 • Töreboda

  Töreboda
 • Søderberg tunnelene

  Søderberg tunnelene
 • Sør-Norge Aluminium

  Sør-Norge Aluminium

Solid Vedlikehold har i år inngått en to-årig rammeavtale med Forsvaret på Haakonsvern og Ubåtbunkers, Laksevåg, der vi leverer fagpersonell for utførelse av overflatebehandling og montering av stillas.

Vi har i tillegg til dette inngått en rammeavtale med Bergen Group Services for utførelse av overflatebehandling ved verftet på Laksevåg.

Ved overflatebehandling av tankanlegg kreves både fagarbeidere og kunnskap. Solid Vedlikehold har i de mange årene som er gått opparbeidet seg en unik kunnskap og erfaring fra denne type arbeid, det være seg ved innvendig eller utvendig behandling. Ofte brukes det spesialprodukter som er vanskelig å påføre og som stiller krav til personalets kunnskap og erfaring.

Solid Vedlikehold har erfaring fra mange ulike industrioppdrag opp gjennom årene. Vi har overflatebehandlet, laget jobbpakker og systematisert arbeid for både Sør-Norge Aluminium og Hydro Aluminium. Med løsningsorienterte ansatte klarer vi det meste.

 Solid Vedlikehold har i løpet av 40 år vist at det arbeidet vi utfører er av høy kvalitet. Vi holder det vi lover.

Solid Vedlikehold AS Phone: 56 31 43 00
Postboks 34, 5346 Ågotnes Fax: 56 31 43 01 Mail: post@solid-vedlikehold.no